Aku Dah Buat DNA Test, Ini Resultnya…

Aku Dah Buat DNA Test, Ini Resultnya…

Salam Admin dan shabat smua..

Trima kasih atas cadangan yg bnyk utk crita sya haritu.. waktu tulis cerita tu pun mmg saya dah buat DNA test.. bnyk je bleh jumpa online test tu.. byr duit dlm range rm1450 dia akan hntr satu test kit.. kita kna calit sikit sample dlm pipi anak kita dan kita .. lpstu post kt dia blk test tu.. 5 hri dia email result .. very recommended 👍🏼👍🏼👍🏼

Dlm email sy dia ckp 99% anak tu mmg sama dna dia dgn sya..gene imprint pun sama 98%… xtahu nak percaya test tu gak.. org kampung yg xreti baca pun kata anak tu anak mamak ..1% dna tu mungkin mamak tu punya..mgkin isteri pegi tidur dgn dia lpas tidur dgn sya.. mgkin air ma_i tu bercampur, kita xtau..so saya ikut naluri saya yg anak tu mmg bukan hak saya..

Sya dah serang dah isteri sy skali dgn mamak tu skli.. isteri saya awal2 mmg lawan blk .. kena 2 3 dah penampar jepun senyap la dia..hehe.. dia dah blk rmh mak dia dan saya dah pun amek lawyer fail cerai … mamak bos dia tu cuak dgn saya bila saya bawa adik beradik lllaki dtg pegang dia .. punya la takut dia dgn kami smpai dia pecat istri sya dr kerja dia .. amek koo.. malang bertimpa timpa hahaha

Isteri ckp dia akan fight utk dpt anak tu punya hak jagaan… ingat aku kesaaah hhahaa.. amek la anak mamak ko tu.. lol

Saya harap crita ni bleh buka mata smua llaki dlm group ni.. jangan mudah kena tipu dgn perempuan.. jangan jadi mcm saya… setahun basuh punggung anak orang baru nak sedar… buka mata .. biar orang tahu kita bukan vodoh..

Terima kasih skali lagi smua.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *